Nieuws

Hoe werkt het CBR de examen achterstand weg?

Door de derde lockdown konden er lange tijd geen rijexamens plaatsvinden. Hierdoor liepen duizenden Nederlanders een achterstand op. Daan Prins sprak met Irene Heldens van het CBR. Ze vertelt hoe de enorme wachtlijst van het CBR er nu uitziet en legt uit wat het CBR daaraan gaat doen.

Lees verder

Auto te water?

Het afgelopen jaar zijn er vijftig Nederlanders overleden nadat hun auto te water was geraakt, zo blijkt uit onderzoek van de SWOV. Daan Prins sprak met Jeroen Langenkamp van Cursus Auto te Water om te vragen wat je moet doen als dit je overkomt, maar ook wat je kan doen om anderen te helpen.

Lees verder

De nieuwste Hyundai telg: IONIQ 5

Op 23 februari kwam de Hyundai IONIQ 5 uit! Anne Lobbes van Hyundai was te gast in de studio van Traffic Radio om over het nieuwe model te praten. Wat maakt hem bijzonder en wanneer rolt 'ie uit de showroom? Daan Prins vroeg het allemaal!

Lees verder

Start je carrière in De Radiofabriek!

Ga je afstuderen of ben je al afgestudeerd? Ben je ondernemend ingesteld en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

Lees verder

ADAS vanaf 2022 verplicht!

De EU heeft besloten dat nieuwe auto's vanaf 2022 het veiligheidssysteem ADAS moeten hebben. Een volgende stap in het veiliger maken van het verkeer. Daan Prins sprak met Mark Maaskant, specialist in veilig en zuinig rijden bij Prodrive Academy.

Lees verder

Pas op: slipgevaar!

Door de gladheid neemt het slipgevaar toe. Hoe voorkom je dat je in een slip terecht komt en mocht je er dan toch in terecht komen, hoe kan je de auto onder controle houden? Daan Prins zocht het uit en sprak met Bob de Ruiter van BMW Driving Experience Slotemakers.

Lees verder

Gaten hier, gaten daar: vorstschade onderweg

De afgelopen dagen staan er veel files door gaten in het wegdek. Maar hoe ontstaan deze gaten en wat is daar het gevaar van? Bianca Damink van de ANWB kan dit haarfijn uitleggen. Daan Prins sprak met haar over dit ingewikkelde probleem.

Lees verder

De nieuwe Tucson in Nederland!

Elke maand praten we bij met Hyundai. Ron Lemmens ging in gesprek met Anne Lobbes. Wat speelt er momenteel bij het automerk? Ze spraken over de lancering van twee nieuwe modellen, waaronder de nieuwe Tucson, en wat zijn de verschillen onder de motorkap?

Lees verder