Luister

Traffic Radio op Radio FM!

Traffic Radio is ook te beluisteren via het online radio verzamelplatform Radio FM! Hoe? Ga naar Radio FM en klik bij het overzicht van landelijke radiostations op Traffic Radio!

Lees verder

Online radio in de auto!

Heb jij geen Bluetooth in je auto, maar wil je wel online radio luisteren? Dat kan! Het enige wat je nodig hebt is een FM transmitter en de bijbehorende app! Hoe dit werkt? Rick van Velthuysen​ legt het je in drie simpele stappen uit!

Lees verder

Traffic Radio op radioNED!

Je kan nu ook luisteren naar Traffic Radio via AppleTV! Als je op je AppleTV de app radioNED installeert is Traffic Radio één van de ruim honderd Nederlandse radiozenders die te beluisteren zijn!

Lees verder

Luister via Online Radio.nl

Traffic Radio luisteren kan nu ook via Online Radio.nl. Niet alleen via desktop, maar ook allerlei mobiele platformen kan je terecht op de site. Klik eenvoudig op de button van Traffic Radio en je luistert mee!

Lees verder

Traffic Radio op VolumesUp!

Traffic Radio goes international! Op het internationale internetradioplatform VolumesUp kan je nu ook luisteren naar het station. Op de pagina van Nederlandse stations staan wij zelfs bovenaan! 

Lees verder

Luister nu ook via online-radio.nl

Of je nu achter je computer zit of in de auto of trein onderweg naar huis bent, online radio luisteren kun je overal en altijd. Op online-radio.nl kun je vanaf nu ook Traffic Radio beluisteren.

Lees verder

Traffic Radio in de NedRadio app!

Wil je naar Traffic Radio luisteren op je mobiel? Dat kan nu nog sneller met de NedRadio app voor Android! Met de app kan je een shortcut toevoegen aan je startscherm, waardoor Traffic Radio nooit verder weg is dan een tik op je scherm! 

Lees verder

Traffic Radio luisteren via Radio.nl

Om Traffic Radio te luisteren kun je ook terecht op Radio.nl, dé website van Nederland als het gaat om het laatste medianieuws. Ook al het nieuws over Traffic Radio uit heden en verleden is hier terug te lezen.

Lees verder