Nieuws

Word jij onze nieuwe collega in De Radiofabriek?

Ben je ondernemend, commercieel gedreven en wil je voorop lopen in de markt? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je als Accountmanager Content!

De Radiofabriek


De Radiofabriek was als één van de eerste partijen in Nederland actief met online radio. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van vier online radiostations, te weten newbusinessradio.nl, allsportsradio.nl en trafficradio.nl. En sinds kort ook het nieuwe jongeren platform ZTACK, in samenwerking met Radiocoach.nl. Hiermee loopt De Radiofabriek voorop in een nieuwe markt!


Inmiddels zijn we met meer dan 10 jaar kennis en ervaring, uitgegroeid tot hét productiehuis voor online radio en podcasts in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals maken wij dagelijks diverse programma’s.


Met onze online radiostations produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label. Met ons productiehuis werken we ook in opdracht van een breed aan scala klanten zoals RTL, ABN AMRO, Essent en ING. We verzorgen complete live registraties van beurzen en evenementen en radioworkshops. Van radioprogramma tot reportage in het land. We maken het graag voor je!

 

We bieden

 

Een ondernemende baan in een creatieve, dynamische werkomgeving in een snel groeiende markt. Je werkt in een gezellig team en krijgt een marktconform salaris met een leuke commissie regeling. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden en we hebben de lekkerste koffie van het Media Park!

 

We zoeken


We zijn op zoek naar commercieel ingestelde collega's die buiten de gebaande paden durven te denken en minimaal in het bezit zijn van een HBO diploma. Je mag ook best een beetje radiogek zijn.

Lijkt het je wat? Mail dan een korte motivatie en CV naar Nick Ensing.
nick.ensing@ypca.nl of bel 'm op 035-6777280.

Ga terug