Nieuws

PEC(h) Zwolle!

Een bijzondere wedstrijd met een wrang einde. In de laatste minuut verloor PEC Zwolle door een goal van PSV. Desondanks kreeg PEC veel complimenten. Rick van Velthuysen belde 'the day after' met PEC-aanvoerder Bram van Polen die zowat in zijn achtertuin stond!

Lees verder

YO! WhatsApp?

Zet dit nummer maar in je contactenlijst! Want vanaf nu kan je appen met de dj's van Traffic Radio! Gezellig, maar ook erg handig! Sta jij ergens vast of heb je een goede tip? Via een paar klikken kun je het met ons delen en kunnen wij het doorgeven aan onze luisteraars!

Lees verder

Oerend hard met Arjan Erkel!

Met een try-out in Theater Walhalla in Rotterdam is begonnen Arjan Erkel aan zijn eerste theatertour door Nederland. In zijn theatervoorstelling neemt Arjan je mee naar de situatie waarin hij 607 dagen vast zat. Rick van Velthuysen belde hem op Traffic Radio!

Lees verder

Nieuw leesvoer!

We hebben weer nieuw leesvoer over de viervoeters! Je zou zeggen dat we daar al genoeg van hebben. Waarom dan iets nieuws? Wat maakt dit het lezen waard? Rick van Velthuysen belde in de ochtendeditie van Traffic Radio LIVE! met Roland Tameling.

Lees verder

De lichtlijn: is het nodig?

Een speciaal verkeerslicht voor WhatsApp'ers: goed of eigenlijk de omgekeerde wereld? Bodegraven experimenteert sinds februari al volop. Met succes! Maar vooralsnog zijn alle meningen behoorlijk verdeeld. Daarom belde Rick van Velthuysen 's ochtends met Dolf Roodenburg!

Lees verder

"Ring kopen?"

Alweer drie jaar geleden won onze Rick van Velthuysen de gouden radioring! Uiteindelijk "de la in geflikkerd, heeft alleen maar ongeluk gebracht". Toch pakte hij hem er nu jaren later nog even bij. Hoe maken zijn toenmalige opponenten het nu? Rick van Velthuysen belde met Jan Heemskerk!

Lees verder

Maandag: race-evaluatiedag!

Races in het weekend zorgen altijd weer voor het nodige gespreksvoer tijdens de werkweek! Zo ook bij de mannen van de ochtend op Traffic Radio. Rick van Velthuysen belt daarom ook altijd met één van de gebroeders Coronel. Nu met Tom over de Grand Prix van Brazilië!

Lees verder

Internetradio; wat denken we er van?

Dagelijks maken we uren radio op Traffic Radio! En elke dag ontdekken mensen Traffic Radio als hun maatje voor onderweg. Rick van Velthuysen polste bij zijn vakbroeders over hun kijk op internetradio. En wat bleek? Totaal anders van die van Rick zelf!

Lees verder