Nieuws

Kijk mee met Rick van V!

Elke werkdag is Rick van Velthuysen tussen 07:00 en 09:00 uur te beluisteren tijdens Traffic Radio LIVE! Altijd willen weten hoe dat eruit ziet? Goed nieuws, want vanaf nu kan je ook met hem meekijken in de studio! 

Lees verder

De veiligste autostoeltjes van 2018!

Twee keer per jaar test de ANWB autostoeltjes op veiligheid door middel van een frontale botsing en een botsing vanaf de zijkant met behulp van dummies. De lijst met de veiligste zitjes van 2018 is bekend! Job belde met Paul Engel, automotive specialist van de ANWB!

Lees verder

Update uit de Giro!

De Giro d'Italia is nog volop in beweging! Hoe staat het ervoor met de Nederlandse renners en kan Tom Dumoulin waarmaken wat er van hem verwacht wordt? Rick van Velthuysen belde met Giro d'Italia kenner en sportjournalist Raymond Kerckhoffs.

Lees verder

29 uur met een bal onderweg!

Johan Vlemmix deed op 19 mei een bijzondere recordpoging! Hij probeerde 29 uur lang een bal hoog te houden naar aanleiding van het 'niet voetbalweekend'! Ron Lemmens belde met Johan om hem te vragen of dit hem ook echt is gelukt!

Lees verder

MTC sluit unieke contracten met de leasewereld!

MultiTankcard sloot een meerjarencontract met diverse leasemaatschappijen. Ron Lemmens belde met algemeen directeur Patrick Roozeman om meer te weten te komen over deze samenwerking!

Lees verder

Met trams in de weer!

Onze eigen weerman Eddy Toorop zit deze week in Polen! Niet om het weer ter plekke te bestuderen, maar vanwege zijn andere hobby: trams! Eddy komt op plekken waar anderen niet kunnen komen. Rick wilde er meer over weten en belde Eddy in Polen!

Lees verder

Kapelle: altijd gezellig!

Je kunt het thuis en onderweg altijd gezellig maken! Toch meende de maker van de gezelligheidsapp dat er wat gezelligheid betreft in het Zeeuwse Kapelle nog wel wat winst te boeken was! Rick nam de proef op de som en belde met de inwoners!

Lees verder

Grootste schip ter wereld terug in Rotterdam!

Het grootste schip ter wereld is weer te vinden in de Haven van Rotterdam! Het gaat om de Pioneering Spirit die maar liefst 124 meter breed is! Futureland organiseert rondvaarten rondom het hefschip! Ron belde met Maarten van Oosten van Futureland!

Lees verder