Nieuws

SGP in Nunspeet voelt de passie niet!

"The Passion is kwetsend en doet pijn", zegt de SGP in Nunspeet. De partij is geschrokken van het nieuws dat er in Nunspeet een lokale editie van The Passion wordt opgevoerd. Rick belde met Chris Stoffer van de partij!

Lees verder

Burgerlijk gesprek over een vliegveld in de polder!

Leon Adema, de man die door de overheid consequent wordt aangeduid als 'de burger', is de man die fouten ontdekte in de MER, de milieu effectrapportage rond Lelystad Airport. Rick besloot een belletje te plegen met 'de burger'.

Lees verder

Quintis maakt zich hard voor de maatschappij!

Quintis Ristie was sinds 4 jaar weer eens te gast bij Ron Lemmens in de studio! Als presentje nam hij nieuw haar voor Ron mee! Naast presenteren en acteren zet Quintis zich ook in voor Challenge Sports, waarin jongeren weer op het rechte pad worden gezet. 

Lees verder

Ontvoerd zijn is nog een hele (theater)tour!

Arjan Erkel toert momenteel met zijn muzikale theatervoorstelling “Vrijheid van Denken en Doen” door het land! Rick sprak hem na afloop van de show. Erkel werd bekend doordat hij in de zomer van 2002 werd ontvoerd in Dagestan!

Lees verder

Technische problemen drijven Rijkswaterstaat op de spits!

De wegen in Noord-Holland stonden dinsdagochtend vol vanwege een storing van de spitsstroken! Zowel op de A7 als de A9 en de N9 stond het verkeer in de rij. Rick belde met Rijkswaterstaat om te vragen wat er aan de hand was!

Lees verder

Maakt de hybride auto weer een comeback?

De doelgroep van de hybride auto is veranderd! We checkte dit bij Mike Belinfante van Hyundai! We spraken onder andere ook over de komst van de nieuwe waterstofauto die dit jaar op de markt komt!

Lees verder

Zeg, wat zit er in je huishoudbeurs trolley?

Afgelopen weekend is in de RAI de Huishoudbeurs weer van start gegaan. Dus mocht je met de trein of auto naar Amsterdam gaan, je bent gewaarschuwd! Hoe is het daar eigenlijk? Ron Lemmens deed een sfeer check bij Martine Hauwert, presentatrice van Mainstage op de Huishoudbeurs!

Lees verder

Olympische Spelen update!

Na een druk sportweekeinde én vanwege belangrijke sportzaken die in Zuid-Korea nog op de agenda staan, belde Rick met Telesportbaas Jaap de Groot! Hij is momenteel in Zuid-Korea is om de sportprestaties van TeamNL te verslaan!

Lees verder